Herfst

Paddestoelen, beukennootjes, blaadjes, rood en geel. Buiten vind je nu al die schatten en het zijn er heel erg veel!

Zo dat was weer even geleden dat ik hier iets schreef. Het afgelopen jaar kwamen er veel nieuwe kindjes spelen bij Gastouder Janneke en waren we vooral heel druk met elkaar allemaal beter leren kennen. Nu is de herfst weer begonnen en kijken we naar buiten naar de regen, maar ook naar de mooie schatten die de herfst met zich meebrengt. We gingen al op zoek naar de mooiste bladeren en daarvan gaan we deze week herfstkroontjes maken met als resultaat: een prachtige herfstprinses of prins! Wat ook nog op de planning staat zijn kastanjes zoeken waar we de mooiste diertjes mee kunnen gaan maken. De herfst, een seizoen waarin de natuur zijn mooie kleuren laat zien en waarin ik als gastouder geniet van de verwondering van ieder kind. We gaan het binnen extra gezellig maken, mooie boswandelingen en op zijn tijd volop springen in de plassen buiten. Genieten van het kind zijn en plezier maken, dat is toch het allerbelangrijkste!

Op schattenjacht in het bos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: