Zie ginds komt de stoomboot…

Sinterklaas is weer in het land en wat was het spannend dit jaar! Piet Smeerpoets die de kolen kwijt was en waar zou de Stoomboot nou toch aankomen? Gelukkig kwam alles weer goed en vanochtend stuiterde mijn eigen kleine pietje om half 8 naar beneden om te kijken of er iets in haar schoen zat. Komende weken gaan we het bij Gastouder Janneke natuurlijk ook hebben over Sinterklaas. Liedjes zingen, pepernoten bakken, mooie prentboeken voorlezen, pietengym en heel veel knutselen. Mijn oudste dochter maakte afgelopen week al mooie pietenmutsen met de kindjes en komende week wil ze schoentjes gaan knutselen zodat iedereen ook bij mij hun schoen kan zetten. Ik zal hier en op mijn facebookpagina de komende weken leuke activiteiten rondom het thema Sinterklaas delen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: